Geçen gün 1-2-3. sınıfa giden çocuklar şikayetlerini gelip bize söylemek yerine kağıda yazıp getirmeye başladılar. Benim de aklıma böyle bir kutu yapmak geldi. Bu kutuyu duvara monte edeceğim ve bundan sonra şikayet ve teşekkür mektuplarını uygun bölmeye atacaklar.
Şikayet edecekleri kişiyi kötü davranışını yazarak şikayet bölmesine ; teşekkür edecekleri kişiyi de iyi davranışını yazarak teşekkür bölmesine atacaklar.
Anasınıfları da iyi davranışta bulunanın resmini çizip gülen yüz bölmesine ; kötü davranışta bulunanın resmini çizip üzgün yüz bölmesine atacaklar.
Bu sitede size en iyi deneyimleri sunabilmek için çerez sistemini kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, çerez kullanım politikamızı kabul ettiğinizi varsayarız.TamamGizlilik Politikası